Klubový spravodaj 2015

  • Post author:
  • Post category:Oznamy

Môžete si sťahovať klubový spravodaj 2015.

V priebehu následujúceho týždňa pôjde do tlače a bude zaslaný členom KCHSK.

 

Bc. Jozef Králik

This Post Has 5 Comments

  1. Patrik Pivka

    Po prečítaní spravodaja v elektronickej forme mi asi niečo uniklo čo bolo v spravodajoch vždy od kedy som členom klubu od 2001.Vždy v každom spravodaji boli zápisnice zo spádových schôdzí konané po celom Slovensku.V tomto nie je ani zmienka o nich.Týmto som nadobudol presvedčenie že buď sa na to zabudlo schválne,alebo sa nechceme dozvediet čo trápi rádových členov?

  2. Jaroslav Dudík

    Chcem sa spýtať prečo je taký veľký rozdiel (-2000 €) medzi výdavkami a príjmami za odber DNA.
    Jaroslav Dudík

  3. Jaroslav Dudík

    A ešte jedna pripomienka – moja suka JASNA Belanská jaskyňa nie je v spravodaji uvedená medzi chovnými. Myslel som si, že to je drobná chyba. Nakoniec som zistil, že na klubovej stránke figuruje ako vyradená z chovu pre neúčasť na testoch DNA, ktoré inak absolvovala pred 7 mesiacmi v Pribyline. Chcem sa spýtať – Dá sa to dať do poriadku?
    Jaroslav Dudík

  4. admin

    Dobrý deň. Suku som prehodil do chovných súk, ale do spravodaja to už bohužial nejde. Ešte si skontrolujte údaje a prípadné chyby mi pošlite, aby som ich opravil. Nemám na Vás v databáze telefón, tak mi môžete zaslať aj ten.

    Králik

  5. Zuzana Pavelková

    Ako tak prezerám výsledky na SD 2015, tak som našla tú istú chybu, čo bola na stránke opravená. Škoda, že sa to neopravilo aj v spravodaji.

Comments are closed.