Návrh stanov výboru KCHSK

  • Post author:
  • Post category:Oznamy

Na stránke v záložke KCHSK  – Stanovy nájdete návrhy stanov výboru KCHSK so zapracovanými pripomienkami zo spádových schôdzi.

  •  návrh stanov KCHSK od výboru KCHSK
  •  

     

     

    This Post Has 5 Comments

    1. Martin Mičev

      Dobrý deň !

      Snaha sa cení ! Už to začína byť smiešne, ako sa každý snaží odtrhnúť si z koláča. Napísať vetu: „zo zapracovanými pripomienkami zo spádových schôdzí“, mi pripomína, že každý člen je tu asi na srandu.

      Viem pochopiť, že je obdobie , kedy treba ľudí oblbnúť, ale pýtam sa ,kedy konečne budete počúvať hlas členskej základne ????

      Ak už je tvorca návrhu stanov hocikto a napíše ,že sa riadil a zapracovával pripomienky zo spádových schôdzí, tak potom asi z iného klubu!

      Najpodstatnejšou požiadavkou členov na spádových schôdzach vo viacerých mestách bola požiadavka a zaviazanie delegátov o presadzovanie požiadavky konferencie za účasti všetkých členov !!!!

      Túto požiadavku vo svojich uzneseniach prezentovali spádové chôdze nielen tohoto roku, ale už aj minulého. Trenčín, Bytča, Liptovský Hrádok ….

      Akýkoľvek návrh stanov vyšiel, neobsahoval túto najzákladnejšiu požiadavku ani jeden ! Pýtam sa prečo ? Komu vyhovuje ignorovanie a prečo nikto nemá záujem počúvať hlas členskej základne ?

      Typické Slovensko ! Pred voľbami sa sľúbi čokoľvek – keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú !

      Návrhov tu už bolo prednesených viacero, samozrejme každý na túto ( som presvedčený, že účelovo ) požiadavku pozabudol.

      Samozrejme, držím palce delegátom na konferencii a želám správny úsudok a pevný charakter pri výbere na sobotňajšej konferencii.

      Pevne verím, že konečne zvíťazí zdraví rozum a verím, že raz aj šibenice rozkvitnú !!!!

    2. Peter Chren

      minulý týždeň tu bol iný návrh ? tam bolo zapracované : žiadne spádové schôdze len jedna každý druhý rok….

    3. Peter Chren

      už som sa tam dostal návrhy sú dva

    4. Stanislav

      Myslieť ako Sulik,komentovať ako Matovič riešiť ako Kotleba výsledok je Mičev k čomu to speje ? Prečo si „mysli že pupkom sveta Slovenského kopova je Trenčín a okolie.

    5. Martin Mičev

      Čo dodať ku takémuto komentáru ?

      Keby som vedel, kto ste, rád vám vysvetlím svoje postoje, ak by ste mali záujem. Absolútne nesúhlasím s vašim tvrdením. To,že sa vo svojich príspevkoch často odvolávam na lokality, ktoré uvádzate má jednoduché vysvetlenie.

      Z dôvodu, že k informáciám a názorom z iných spádových oblastí nemám prístup. Keby boli zverejňované uznesenia aj z ostatných oblastí, tak ako to bolo požadované od členskej základne, vedel by som zaujať stanovisko zo širšieho pohľadu. Keďže informácie sa už dlhodobo neprezentujú, musím sa držať len tých poznatkov, ktoré mám.

      A čo sa týka pupku sveta! Vôbec nevidím dôvod na to, aby som nemohol prezentovať svoje názory. Nikoho v nich neurážam, iba prezentujem svoj uhol pohľadu.

      Samozrejme, je mi jasné, že stále sú tu ľudia, ktorým vyhovuje neinformovanosť a držanie ľudí v nevedomosti. Je jednoduchšie manipulovať a ovládať ľudí v nevedomosti, tak ako to je typické pre celé Slovensko.
      Som presvedčený, že ak aj nie hneď, ale raz určite odzvoní takémuto systému. Veď sa stačí okolo seba porozhliadnuť !

    Comments are closed.