Bonitácia z výkonu – výnimka na SD

  • Post author:
  • Post category:Oznamy

Vážení členovia KCHSK

 

Vzhľadom na pandemickú situáciu s COVID -19 nebolo možné uskutočniť veľké množstvo plánovaných skúšok duričov, z tohto dôvodu sa výbor hlasovaním pre rollam uzniesol na udelení výnimky. Výnimka je platná pre jedince, ktoré majú splnené všetky podmienky pre absolvovanie bonitácie z výkonu, okrem skúšok duričov.

Citát uznesenia „Na bonitácie sa môžu prihlásiť jedince, ktoré majú absolvovanú výstavu, exteriérovú bonitáciu a vyšetrenie DBK, s výsledkom v súlade s podmienkami pre prijatie jedinca do chovu “

 

Prihlasovať sa môžete cez webovú stránku alebo mailom na adrese admin@slovensky-kopov.sk. Mailom zašlite oskenovaný rodokmeň z oboch strán a potvrdenie vyšetrenia DBK. Až po zaslaní požadovaných dokladov vám bude potvrdená bonitácia, v opačnom prípade bude miesto uvoľnené pre jedince, ktoré spĺňajú podmienky. 

 

This Post Has 2 Comments

  1. Martin Mičev

    Som presvedčený, že sa jedná o ústretový krok. Možno by stála za povšimnutie aj skupina jedincov, ktorá má absolvované všetky podmienky ( výstava, SD,DBK ) , okrem exteriérovej bonitácie a mali by záujem absolvovať preskúšanie. Nevedelo by sa to nejako spojiť ?

    1. Milan Michalovič

      Martin, výbor KCHSK sa týmto bude zaoberať, podľa toho aký bude záujem o už ohlásené bonitacie. Možno by stálo za zmienku ak by viac majiteľov Slovenských kopovov napísalo či by mali záujem o prac. bonitaciu, aj keď ešte neabsolvovali kompletný exteriér.

Comments are closed.