Výber na súťaže 3.10.2021

  • Post author:
  • Post category:Oznamy

Vážení kopoviari

Už túto nedeľu 3.10.2021 o 8.00 (zraz pri poľovníckej chate v Lúčkach 7.45) sa uskutoční klubový výber jedincov na vrcholové kynologické podujatia organizované KCHSK, SPZ a KSK ČR. Toto podujatie bude prebiehať vo výcvikovej zvernici Lúčky okr. Ružomberok.

S ohľadom na to, že ide o hromadné podujatie, je potrebné sa riadiť pri organizácií platnými predpismi pre zamedzenie šírenie ochorenia Covid 19. Na základe nariadenia orgánov štátnej správy bude uvedené podujatie organizované v zmysle OTP. To znamená, že na podujatí sa môže zúčastniť len :
a) osoba plne očkovaná,
b) osoba, ktorá je schopná sa preukázať negatívnym výsledkom testu na ochorenie COVID-19 nie starším ako
72 hodín od odberu v prípade RT-PCR alebo LAMP testu, alebo 48 hodín od odberu v prípade antigénového
c) osoba prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami.

Opatrenia proti šíreniu AMO

Ak sa výberu zúčastňujú vodiči psov z oblastí s výskytom AMO u diviakov je nutné, aby títo vodiči predložili na výbere čestné prehlásenie, že za posledných 7 dní nemanipulovali s ulovenými alebo uhynutými diviakmi v spomínanej oblasti, odev poľovníka bol pred poľovačkou vypratý a obuv vyčistená a dezinfikovaná. V prehlásení potvrdia, že za posledných 7 dní pred výberom pes nebol použitý na vyhľadávanie diviačej zveri v spomínanej oblasti a neprišiel do kontaktu s uloveným alebo uhynutým diviakom. 

Prosím berte toto na vedomie a potvrďte mailom účasť na výbere.

Výbor KCHSK